mobiel blackjackBlackjack is één van de bekendste kaartspellen ter wereld. Hoewel het spelen met echte kaarten ontzettend leuk is, heeft blackjack ook online al een grote wereld veroverd. De online versies worden veel gespeeld en zijn net zo spannend, misschien zelfs wel spannender. Het spelen via pc of laptop was al vernieuwend, maar tegenwoordig wint het online spelen via een mobiel apparaat steeds meer gebied. Eeuwen geleden had men nooit kunnen bedenken dat blackjack tegenwoordig ook via een mobiel apparaat gespeeld kan worden, maar feit is dat spelers steeds vaker kiezen voor deze mobiele versie. Dat heeft meerdere redenen.

Altijd toegang tot mobiel blackjack, waar je ook bent

Mobiel blackjack is momenteel al ontzettend populair. Dat is onder andere te danken aan het feit dat de mobiele apparaten zo gemakkelijk meegenomen kunnen worden. Een mobiele telefoon stop je gemakkelijk in je broekzak, jaszak of tas. In dat kleine apparaatje heb je alles bij de hand wat je maar nodig hebt. Heb je mobiel blackjack op je telefoon geïnstalleerd? Dan heb je waar je ook maar bent altijd de mogelijkheid om mobiel blackjack te spelen. Je hoeft je nooit meer te vervelen wanneer je in de rij staat bij de kassa, in de trein zit of je pauze hebt. Je pakt gewoon je mobiele apparaat erbij, opent het spel en het spelen kan beginnen. Een potje kan al binnen een paar seconden gespeeld zijn. Je maakt er dus net zo veel tijd voor vrij als je hebt of wilt.

Zo werkt de blackjack Touch versie

Mobiel blackjack heeft als kenmerk dat het razendsnel is. Tenminste, wanneer je gebruik maakt van Netent Touch. Alles wat er tegenwoordig qua techniek mogelijk is, heeft Netent optimaal gebruik van gemaakt om de mobiele versie optimaal aantrekkelijk te maken. Mobiel blackjack heeft zeer heldere kleuren, een loepzuiver beeld en is erg overzichtelijk. Zelfs voor de beginnende speler heeft mobiel blackjack geen geheimen. In één oogopslag weet je direct waar je aan toe bent. Via het touchscreen op je mobiele telefoon of tablet kun je eenvoudig instellingen wijzigen en je inzet bepalen. Dat doe je door te swipen en met je vinger te toetsen op de touch button in het scherm.  Wil je eerst de spelregels eerst eens op je gemak doorlezen? Dan kan dat. Wil je gelijk spelen? Dat is ook mogelijk. Gelijk betekent ook echt gelijk. Je hoeft namelijk niet een account aan te maken en/of je in te loggen. Mobiel blackjack kun je altijd gratis spelen. Casino bied je deze optie. Dat is handig wanneer je op je gemak het spel wilt ontdekken of puur wilt spelen voor je plezier.

Een gratis welkomstbonus na je eerste storting

Betaald spelen geeft je veel meer mogelijkheden in vergelijking tot gratis spelen.. Allereerst maak je kennis met een welkomstbonus. Als geheel nieuwe speler dien je eerst even een account aan te maken en geld te storten. Je ontvangt dan altijd een 100% welkomstbonus tot een waarde van 100 euro. Wil je als al bestaande speler ook eens via je mobiele apparaat spelen? Dan wacht er ook een leuke bonus op je. Verder krijg je regelmatig te maken met leuke promoties waar je van kunt profiteren, zoals rondom bijzondere feestdagen. Het is aan te raden om hiervoor de mobiele site in de gaten te houden of je in te schrijven voor de nieuwsbrief.

Spelen via een openbaar of mobiel netwerk

Je hebt wel internet nodig om een poging te wagen. Dat hoeft tegenwoordig echt geen nadeel meer te betekenen, want praktisch overal heb je in dit moderne tijdperk de mogelijkheid om gebruik te maken van een openbaar netwerk of via mobiel internet het spel te starten. Via een openbaar netwerk speel je altijd gratis. Ook spelen met je eigen afgesloten abonnement en bijbehorende bundel is mogelijk. Aangezien mobiel internet ook steeds sneller en goedkoper wordt, is dit een prima optie.  Je kiest voor een onbeperkte bundel wanneer je geen rekening wilt houden met het aantal mb’s dat je verbruikt. Dat speelt een stuk meer ontspannen, zeker wanneer je een regelmatig terugkerende speler bent.